Vi har for tiden tekniske problemer

Oppdatert 9/6-2023

Vår leverandør som drifter våre IT-systemer har klart å rekonstruere det meste av data som gikk tapt i data-angrepet på deres servere.

 

 

Oppdatert 9/6-2023

Etter iherdig jobbing har vi nå klart å rekonstruere det aller meste av data.

Aktivitet hos oss i perioden torsdag 27. april frem til mandag 1.mai kan være tapt så sant vi ikke har notert det på papir. Har du som kunde kontaktet oss i denne perioden og lagt inn en bestilling, så ta gjerne kontakt med oss og sjekk om vi har deg "på blokka".

Epost sendt til oss i perioden torsdag 27. april - mandag 1.mai har vi ikke mottatt da domenet vårt også var ute av drift pga. data angrepet.

Vi beklager at det kan ha tatt noe tid med levering av varer i en periode. Vi har mottatt varer fra våre leverandører uten å vite hvilke kunder som skulle ha varene, men vi begynner nå å bli à jour.

 

-------------------------------------------

Natt til torsdag 27/4 ble vår leverandør som drifter våre IT-systemer utsatt for et angrep som bl.a. satte våre systemer ut av drift.

Vi mistet da tilgang til våre nettsider, epost og våre IT-systemer. Epost fikk vi tilgang til igjen mandag 1/5, og nettsiden vår ble tilgjengelig igjen fredag 5/5.

Vi venter fremdeles på at vår leverandør skal kunne gjenopprette våre data og IT-system slik at vi får tilgang til å kunne fakturere varer som er solgt/selges.

Inntil videre så vil lagerstatus på varer som vises i nettbutikken kunne være feil. Det kan hende at en vare er utsolgt selv om det står oppgitt at den er på lager.

Vi håper at problemene skal løses så snart som mulig, og beklager ulempene dette har medført våre kunder.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×