Nitrile Gloves L 100pcs

Nitrile Gloves  L 100pcs
Varenr.
OC901
Lager
Leveringstid 3-5 dager
Pris
kr 189,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Nitrile Gloves  L 100pcs
  • OC901-1
  • OC901-2
Engangs hansker

Engangs hansker pakket i en eske på 100, laget av syntetisk gummi, noe som betyr at det ikke er noen risiko for latexallergi.

Nitril er meget robust, noe som gjør den ekstremt motstandsdyktig mot punkteringer, rifter og kjemikalier. Av denne grunn blir de ofte brukt i medisinsk, laboratorie- og produksjonsindustrien. Perfekt for vedlikehold og reparasjon av sykkel.

Oxford Products
Oxford Products, Europas ledende produsent av utstyr og tilbehør til motorsykler og motorsyklister, har produsert gode kvalitetsklær i en årrekke. Nå har de valgt å ta steget videre med å lage en produktlinje med topp kvalitetsklær til motorsykkelkjøring med markedsledende design, detaljer, sikkerhet og kvalitet.

Oxford Products gjør som vanlig ingen ting bare nesten, og har derfor ansatt Europas ledende designer av MC-bekledning, Scott Mcfarlane til å ta hånd om sin til nå største satsing. Resultatet er en serie med topp kvalitetsklær med svært god passform som passer oss nordboere godt, med detaljer og finesser du garantert vil sette pris på. Ta en tur innom din forhandler for å se, prøve og oppleve disse nyhetene.

Du blir garantert ikke skuffet.

Oxford-Rider.200.jpg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×