Gaerne G-Stone GTX Black

Gaerne G-Stone GTX Black
Varenr.
2439001
Lager
Velg varians
Pris
kr 2 999,00

Kvantumsrabatt

Loading...
Klassisk Caféracer støvel

Denne klassiske Caféracer støvelen er laget i en kombinasjon av kraftig fullnarvet lær med luftige nylon deler for best mulig miks av sikkerhet og god ventilering.

Ekstra beskyttelse for ankelkuler og girpedal. Kraftig og stabil såle. Snøring i kombinasjon med glidelås og velcro sikrer en støvel som er lett å ta av å på, uten at det går ut over det klassiske utseendet. Overdel i ekstra mykt skinn sikrer maks komfort.

Modellen er CE-Godkjent.

De første Gaerne-støvlene ble skapt av italieneren Ernesto Gazzola tilbake i 1962. Han hadde en lidenskapelig og ukuelig tro på å lage skotøy av høyeste kvalitet basert på italienske håndverkstradisjoner. I dag produserer Gaerne et bredt spekter av støvler og skotøy innenfor segmentene Touring, Adventure, Racing, Cross og City.

Det er ikke mange bedrifter som Gaerne lenger. I århundrer har markedsplassene i Montebelluna, like nord for Venezia, bugnet av skotøy fra lokale skomakere. På disse blomstrende markedene var kvalitet, stil og ytelse en nødvendighet for å få solgt produktene sine. Slik er det også i dag.

Moderne, avanserte teknologier, kløktige skomakere, material-valg og tilbakemeldinger fra profesjonelle utøvere er viktige elementer som befester Gaerne sin posisjon som en ledende produsent av brukervennlige kvalitetsprodukter med stilig futuristisk design – og som er Made in Italy.

Gaerne-200.jpg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×