Bullfighter Viking Kevlar Hoody Black

Bullfighter Viking Kevlar Hoody Black
Varenr.
100102202
Lager
Velg varians for å se status
Pris
kr 1 490,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Bullfighter Viking Kevlar Hoody Black
  • 100102202-1
  • 100102202-2
  • 100102202-3
Hoodie

Hoodie i bomullstoff forsterket med DuPont(TM) Kevlar(R) inner-lining.

Denne forsterkning er særdeles slitesterk og vil gi deg en mye høyere beskyttelse enn om du hadde kjørt med vanlige ytterklær.

Jakken bestar også av CE - godkjente skulder- og albuebeskyttelse.

Laget for komfort og sikkerhet.

Unisex modell som passer alle. Ikke vanntett eller vindtett.

Bullfighter

Bullfighter er et Norsk merke med Norsk design. Varemerket ble etablert i 1999, som en videreforing av det velrenomerte Østerriske merket Bullson. Siden starten har vi vokst til å bli en av Skandinavias største leverandører av CE-godkjent sikkerhetsbekledning til MC-markedet.

Bullfighter har i dag et eget test- og racingpanel i Norge, samt flere dyktige designere. Alle bidrar til å kontinuerlig videreutvikle Bullfighter. Dette, sammen med dine tilbakemeldinger som Bullfightersjåfør har gjort at vi nå leverer "top of the line" kvalitet over hele Skandinavia. Var visjon er å skape brukertilpasset MC-bekledning med hovedfokus pa sikkerhet.

Som kunde skal du finne tøffe kvalitetsprodukter, basert pa de beste materialene, til en god pris. Bullfighter var den første leverandøren i Europa som presenterte fluoriserende jakker og hjelmer. Dette fordi vi ønsker at du som kunde skal vare så trygg som mulig i trafikken. For å vise at Bullfighter faktisk er noe av det beste på markedet i dag, tilbyr vi to-års garanti på alle våre produkter.

BullFighter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×