Aprilia Tuono 125 E4 Sølv

Aprilia Tuono 125 E4 Sølv
Varenr.
TUONO125 SI
Lager
Kontakt oss ang. tilgjengelighet
Pris
kr 47 990,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Aprilia Tuono 125 E4 Sølv
  • TUONO125-SI-02
  • TUONO125-SI-03
  • TUONO125-SI-04
En tøff streetfighter, like tøff som storebror Tuono 1100
  • Lav vekt
  • Sporty
  • Design med aggressive linjer
  • Attraktiv look

Nye Aprilia Tuono 125 er en allsidig sykkel for deg som er ute etter pur kjøreglede. Her får du en sporty sykkel med aggressive linjer og lav vekt i umiskjennelig Aprilia-stil.

Aprilia-02.jpg

Tuono 125 er designet og bygget i Italia og sykkelen bærer preg av å være utviklet i det italienske Racing-miljøet.

Dette er en motorsykkel som tilbyr unge kjørere, så vel som motorentusiaster, det beste som finnes innen design, konstruksjon, komponenter og tekniske funksjoner.

Aprilia-04.jpg

Sporty design og suveren komfort
Sykkelen er utstyrt med banebrytende ramme og en motor i toppsjiktet. Nye Tuono 125 er en sykkel med ekstremt sterk personlighet. Det er en ekte nakensykkel som serverer suverene kjøreopplevelser, mye takket det store, polstrede setet og styrets utforming.

Motorsykkelen er tydelig inspirert av fart og kjøreglede. Chassiset er helstøpt i aluminium. Denne spektakulære modellen er et resultat av Aprilias lange erfaring på banen. Tuono 125 har en lett konstruksjon, med høy vridningsstivhet, for å kunne garantere topp ytelse.

Kjørestillingen er ikke ekstrem slik vi kjenner det fra supersportsyklene. Styret er ergonomisk plassert for å sikre optimal komfort samtidig som du har full kontroll. Fothvilerne er utformet for å hindre trøtthet hos føreren, og gummibelegget er med på å hindre vibrasjon.

Smart utstyr, bra look
Utseendet til Tuono 125 er sterkt preget av frontlysene som i likhet med Tuono V4 gir sykkelen et originalt og attraktivt utseende. Lyktene sørger også for at du garantert blir sett i nattemørket. Bensintanken rommer hele 14 liter og gir sykkelen et eksepsjonell rekkevidde.

Den nye Tuono 125 kan enkelt kobles opp mot din smarttelefon via en AMP ECU enhet (ekstrautstyr) slik at du har all informasjon om sykkelen lett tilgjengelig på telefonen.

Motorsykkelens eget display kontrolleres med instrumenter på styret, hvor du enkelt holder oversikt over speedometer, Trip Master, batteri og klokke. Det finnes også en Lap Timer med minne for opp til 20 runder.

Aprilia-05.jpg

Miljøvennlig kraftmotor
Det bankende hjertet hos Tuono 125 er en ensylindret firetakter på 124 kubikk på 15 hk.

ABS-brems og væskekjøling kommer som standard. Foran finner du 300mm skivebremser i stål og bak de nye J. Juan 220mm skivebremser. Den asymmetriske svingarmen sikrer høyest mulig stivhet for bedre håndtering av sykkelen.

Tuono 125 er utstyrt med teknologi vi kjenner igjen fra Racing-verdenen, og som garanterer maksimal ytelse og sikkerhet i hver eneste sving.

Tuono 125 er selvfølgelig godkjent ut fra dagens Euro 4-krav, noe som garanterer miljøvennlighet, selv ved topp ytelse.

Aprilia-01.jpg

En ekte streetfighter
Dette er en motorsykkel som tilbyr unge kjørere, så vel som motorentusiaster, det beste som finnes innen design, konstruksjon, komponenter og tekniske funksjoner.

VINNENDE TEKNOLOGI FRA BANE TIL VEI
Vi setter stadig nye teknologiske standarder. Verdensmestertitlene Aprilia kan smykke seg med er resultatet av en kontinuerlig teknologisk utvikling. Den samme som gjør hver Aprilia-sykkel unik og hver Aprilia-fører til en racerkjører. #be a racer er en livsstil som vokser med utfordringene.

RACING-DNA
52 verdensmestertitler, hundrevis av seire i verdensmesterskap innen racing, SBK og offroad: Aprilia er det mestvinnende europeiske merket i motorsykkelsportens historie.

SPESIFIKASJON
Kubikk 124,20
Effekt (HK) 15,00
Girkasse Manuell
Sittehøyde 810,00
Førerkortklasse A1
ANNET
Farge Silver Speed (Sølv)
Bensintank 14,5 liter
ABS Ja
Dekk framme 100/80-17
Dekk bak 130/70-17

Klargjøring, registrering og leveringsomkostninger kommer i tillegg til oppgitt pris.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×