Bullfighter Scandy Kevlar Jeans Grey

Bullfighter Scandy Kevlar Jeans Grey
Varenr.
170300807
Lager
Velg varians for å se status
Pris
kr 1 790,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Bullfighter Scandy Kevlar Jeans Grey
  • 170300807-1
  • 170300807-2
Kevlarjeans

MC Jeans med DuPont(TM) Kevlar(R) forsterkning fra Bullfighter i ny Casual utgave.

Denne modellen har en ny og tidsriktig passform. Modellen ser ut som en vanlig jeansbukse og det er litt stretch i stoffet. Med ekstra lommer på hoftene slik at man lett kan benytte seg av disse uten å matte gå av sykkelen.

  • Uttakbar beskyttelse over knær og hofter
  • Moderne og behagelig passform
  • Kevlarforsterket stoff med stretch
  • Lommer på lår og på hofte.

Knebeskyttelsen er CE godkjent. (EN 1621-1:2012S)

Bullfighter

Bullfighter er et Norsk merke med Norsk design. Varemerket ble etablert i 1999, som en videreforing av det velrenomerte Østerriske merket Bullson. Siden starten har vi vokst til å bli en av Skandinavias største leverandører av CE-godkjent sikkerhetsbekledning til MC-markedet.

Bullfighter har i dag et eget test- og racingpanel i Norge, samt flere dyktige designere. Alle bidrar til å kontinuerlig videreutvikle Bullfighter. Dette, sammen med dine tilbakemeldinger som Bullfightersjåfør har gjort at vi nå leverer "top of the line" kvalitet over hele Skandinavia. Var visjon er å skape brukertilpasset MC-bekledning med hovedfokus pa sikkerhet.

Som kunde skal du finne tøffe kvalitetsprodukter, basert pa de beste materialene, til en god pris. Bullfighter var den første leverandøren i Europa som presenterte fluoriserende jakker og hjelmer. Dette fordi vi ønsker at du som kunde skal vare så trygg som mulig i trafikken. For å vise at Bullfighter faktisk er noe av det beste på markedet i dag, tilbyr vi to-års garanti på alle våre produkter.

BullFighter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×