Oxford Kickback shirt Red & Black

Oxford Kickback shirt Red & Black
Varenr.
AS17RB
Lager
Velg varians
Pris
kr 1 499,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Oxford Kickback shirt Red & Black
  • AS17RB-1
  • AS17RB-2
  • AS17RB-3
Bomullsskjorte

Nyhet! Bomullsskjorte med alle sikkerhetsdetaljer som gjør den til en god og trygg «kjørejakke».

Kickback Lumber har en hel innerjakke av 100% DuPont ™ Kevlar® for maks beskyttelse og sikkerhet. Glidelås og knapper i front. Hemper for feste av skjorten til belte.
Skjorten har lommer for CE-godkjente polstringer på skuldre og albuer og lomme i ryggen for Oxford sin CE godkjente ryggplate (ekstrautstyr).

Oxford Products
Europas ledende produsent av utstyr og tilbehør til motorsykler og motorsyklister, har produsert gode kvalitetsklær i en årrekke. Nå har de valgt å ta steget videre med å lage en produktlinje med topp kvalitetsklær til motorsykkelkjøring med markedsledende design, detaljer, sikkerhet og kvalitet.

Oxford Products gjør som vanlig ingen ting bare nesten, og har derfor ansatt Europas ledende designer av MC-bekledning, Scott Mcfarlane til å ta hånd om sin til nå største satsing. Resultatet er en serie med topp kvalitetsklær med svært god passform som passer oss nordboere godt, med detaljer og finesser du garantert vil sette pris på. Ta en tur innom din forhandler for å se, prøve og oppleve disse nyhetene.

Du blir garantert ikke skuffet.

Oxford-Products-200.jpg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×