Oxford Montreal Women's Jacket Tech Pink

Oxford Montreal Women's Jacket Tech Pink
Varenr.
TW200
Lager
Velg varians
Pris
kr 2 499,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Oxford Montreal Women's Jacket Tech Pink
  • TW200-1
  • TW200-2
Kjørejakke til dame

God, lang kjørejakke til dame.

Montreal 2.0 er en 2-lags kvalitetsjakke utviklet for nordiske forhold, i kraftig Cordura og med en 100 % vanntett og vindtett membran. Jakken er utelukkende sydd med sikkerhetssømmer.

Uttakbart termo innerfor som zippes til jakken. Jakken har CE-beskyttere på skuldre og albuer.

Albuebeskytterne kan justeres utenfra for enklest mulig tilpasning. Mye refleksdetaljer, gode lommer og gode luftemuligheter. Innerjakken har lommer som er touchscreenkompatible for bruk av mobiltelefon.

Justeringsmuligheter i midjebeltet, hoften, ermene, rundt håndleddene og i halsen. Lomme i ryggen for Oxford sin CE-godkjente ryggplate OB100 (ekstrautstyr)

Oxford Products
Europas ledende produsent av utstyr og tilbehør til motorsykler og motorsyklister, har produsert gode kvalitetsklær i en årrekke. Nå har de valgt å ta steget videre med å lage en produktlinje med topp kvalitetsklær til motorsykkelkjøring med markedsledende design, detaljer, sikkerhet og kvalitet.

Oxford Products gjør som vanlig ingen ting bare nesten, og har derfor ansatt Europas ledende designer av MC-bekledning, Scott Mcfarlane til å ta hånd om sin til nå største satsing. Resultatet er en serie med topp kvalitetsklær med svært god passform som passer oss nordboere godt, med detaljer og finesser du garantert vil sette pris på. Ta en tur innom din forhandler for å se, prøve og oppleve disse nyhetene.

Du blir garantert ikke skuffet.

Oxford-Products-200.jpg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×